Forum organy kościelne viscount Strona Główna organy kościelne viscount
organy kościelne organy cyfrowe Viscount
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcesz schudnąć przed Sylwestrem?
Kup Teraz a 30 dniową dietę otrzymasz za darmo!
Tylko 137 zł TRIZER + indywidualna dieta
Jubilate 332

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum organy kościelne viscount Strona Główna -> Serwis organów Viscount
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MaciejKalita




Dołączył: 27 Sie 2013
Posty: 1
Przeczytał: 0 tematów


PostWysłany: Wto 11:09, 27 Sie 2013    Temat postu: Jubilate 332

Mam mały problem Z organami Jubilate 332>
Otóż, Kiedy je włączyłem pojawiła się "kreska" na Credscendo - jednak sam pedał crescendo był w pozycji 0. Załączają się także głosy przypisane do tego poziomu - sam pedał Crescendo nie reaguje w ogóle - trzeba wcisnąć "C" Cancel żeby skasować głosy i dopiero załączać inne. Same Organy zaczęły też jakoś "dziwnie" grać - ciszej tak jakby głośnik pod manuałami nie działał ale gdy zbliży się do niego to wydaje dżwięk - jednak dużo ciszej.
Dzieje się tak przy każdym włączeniu Instrumentu.
Co począć ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum organy kościelne viscount Strona Główna -> Serwis organów Viscount Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin